Det amerikanske tv-programmet «Extra» har fått overlevert rettsdokumentene fra Billie Jean Jackson.

Kvinnen hevder å være moren til Michael Jacksons sønn Prince Michael Jackson II (6), som lyder kallenavnet Blanket.

Kvinnen har krysset av for at hun er gift med popkongen. Nå krever hun 1 milliard dollar, som tilsvarer nesten 7 milliarder norske kroner, i bidrag fra Jackson, samt delt foreldrerett til Blanket.

Vil ha gutten i helgene

Billie Jean ønsker i tillegg å være sammen med gutten på fredager, lørdager og søndager, og hun vil ta del i hans utdannelse.

Søksmålet ble levert inn i Los Angeles onsdag.

Michael Jackson nektet å avsløre hvem som var moren til Blanket, da han ble født i 2002. Stjernen har imidlertid tidligere uttalt at sønnen var et resultat av kunstig inseminasjon fra en surrogatmor.

En av verdens mest saksøkte

Michael Jackson omtales som en av de mest saksøkte personene i verden, og har fått lignende søksmål mot seg tidligere. I 2006 og 2007 saksøkte en kvinne ham for bidrag da hun hevdet å ha hjulpet Jackson med å reprodusere. Kvinnen vant ikke frem med dette søksmålet.

Jacksons andre kone Debbie Rowe, som han skilte seg fra i 1999, gikk rettens vei for å overta foreldreretten til deres to barn, men tapte ankesaken i 2006. Om Billie Jean virkelig er moren til Jacksons tredje ban er ikke bekreftet. Det er noe påfallende at hun har samme navn som en av Jacksons største hits «Billie Jean» fra «Thriller»-albumet.

Foto: AP