— Platen har bare vært på markedet der i én måned, men den selger allerede 1000 eksemplarer i uken, noe som er veldig bra for en ukjent norsk artist, forteller Annie til Aftenposten.

I begynnelsen av september reiser hun sammen med Röyksopp til USA for å gjøre ti spillejobber som en del av promoteringen av albumet sitt.

— Da jeg spilte inn platen hadde jeg ikke USA i tankene engang. Jeg trodde at den europeiske sounden på musikken min ikke ville appellere til et amerikansk publikum, sier hun til Aftenposten.

Men nå ser det ut til at USA blir et av områdene hvor Annie kommer til å satse fremover. Hennes plateselskap Big Beat samarbeider med både Vice og Atlantic, i tillegg har hun fått egen amerikansk booking-agent.

— Det er veldig gøy at det går bra i USA, men jeg har et veldig realistisk forhold til det, forsikrer hun.

— Jeg har ikke tro på at jeg kommer til å bli stor stjerne i USA som selger millioner av plater, men jeg er fornøyd så lenge folk viser såpass interesse som de gjør.

I tillegg til å bli lansert i Norge, Storbritannia og USA vil Annie i månedene fremover også bli lansert i Tyskland, Japan og Australia.

— Nå gleder jeg meg til å gå i studio november; jeg har allerede skrevet flere nye låter til neste album. Jeg håper på å kunne slippe det neste år, men ingenting er bestemt ennå, sier hun til Aftenposten.