Audrey Horne

Bendiksbukta kl. 17.30

De låt med andre ord både spennende og litt vanskelig tilgjengelig fra scenen, men hele tiden med en utadvendt rock'n'roll-attitude. Quart-publikumet brukte litt tid på å komme seg inn i musikken, men da det først løsnet, løsnet det skikkelig.

Bandets platedebut, «No Hay Banda», lå til grunn for livesettet de leverte i Bendiksbukta i går, og da de fikk satt sounden sin og dro i gang singelen «Confessions & Alcohol», virket det som om folk virkelig begynte å ta til seg det bandet leverte fra scenen. Audrey Horne fremførte et voksende sett, der man kunne høre ekko av band som Tool, Alice in Chains og tidlig Soundgarden, og musikken virket bare bedre og bedre jo mer man lot seg flyte med den.

Uttrykket til Bergens-gutta var hardt og enkelt på overflaten, men intenst og komplekst i dybden, og de klarte etter hvert å åpne det nok til at tilhørerne skjønte hvor mye det inneholdt. Da de gikk av etter endt konsert, virket det som om store deler av publikummet var frelst, for Audrey Horne viste seg å være et band som vokser jo mer du hører på dem.

LARS A. NEDLAND