Det var nok mange som satte pølse og cola i halsen da Janet Jacksons ene bryst kom ut i friluft under den amerikanske sportsbegivenheten, natt til mandag.Episoden fant sted da Jackson sang duett med Justin Timberlake. Sistnevnte fjernet plutselig et tøystykke som dekket henne på ene siden av brystet. Ifølge Timberlake var dette et uhell, men amerikanske medier mener det hele så planlagt ut.

Jeg beklager — Janets klær hadde en feil. Det var ikke meningen at det skulle skje, jeg er lei for det, unnskyldte Timberlake etter showet.

Janet Jackson tok etter sigende det hele med fatning. Hun fortsatte å synge, dog med den ene hånden foran brystet, som var prydet med et slags smykke over brystvorten.

TV-stasjonen CBS fikk en telefonstorm uten like etter showet. Super Bowl-finalen er en av årets største amerikanske begivenheter - for liten og stor - og den gjengse amerikaner synes nok ikke nakenhet passer seg i denne anledning.

Dette var ikke det vi var blitt lovet og hadde bestilt. Det er langt under CBS standard, sier talsmannen for TV-selskapet. (NTB)