KRISTIANSAND: Veronica Maggio spilte under Canal Street i 2010, og til sommeren er en av Nordens aller største og heteste artister tilbake.

Siden det har Veronica tatt noen kjempebyks oppover på stjernehimmelen, videreutviklet sitt særpreg, og vunnet millioner av fans. Hun stakk nylig av med hele tre svenske Grammis og to Rockbjørner, og legger til sommeren ut på en eksklusiv turné, der Canal Street er et av bare fire stoppesteder i Norge , skriver festivalsjef Mats Aronsen i en pressemelding.

Det siste året har vært suksessfult for den svenske artisten, og hun drar i sommer ut på en turné i Skandinavia. Premieren blir på Sverige største festival – Peace & Love-festivalen i Borlange i Dalarne.

Veronica Maggios tredje album "Satan i Gatan", som kom i mai, har fått gode kritikker i hele Skandinavia. Maggio vant i forrige uke tre Grammis-priser, i kategorien Årets pop, Årets tekstforfater og Årets komponist (sammen med Christian Walz). I fjor stakk hun av med to svenske Rockbjørner, for Årets kvinnelige artist og for Årets svenske låt.

Veronica Maggio står både for kvalitet, personlig særpreg, voldsom popularitet og raskt voksende stjernestatus , skriver Aronsen i pressemeldingen.

Veronica Maggio spiller på hovedscenen Sam Eydes plass fredag 27. juli.