OSLO/KRISTIANSAND: — Jeg hadde øynene åpne fram til siste refrenget. Da hadde ingen snudd seg, så jeg tenkte at jeg fikk gjøre det beste ut av det og prøve å kose meg. Så da ble jeg litt oppslukt, og sang med øynene igjen. Jeg ble ganske satt ut da jeg så at de hadde snudd seg, sier Geirmund Hansen, som altså gikk videre i sangkonkurransen "The Voice" fredag.

Stavangermannen har vært bosatt i Kristiansand de siste fem årene, og har tatt sin musikkutdannelse ved rytmisk konservatorium på UiA.

Valgte Espen

På forhånd sa han at han ble glad bare noen av dommerne snudde seg. Han holdt likevel en knapp på Espen Lind og Sondre Lerche som sine personlige favoritter.

— Dette er personer jeg ser opp til og respekterer høyt. Når de viser at det er noe med meg de vil satse på i konkurransen, føles det som en veldig stor ære. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at hvis Espen snudde seg, så skulle jeg velge ham. Han slår meg som en veldig fin person, sier Hansen.

Fine kommentarer

Om to uker begynner resten av konkurransen, der utsilingen av deltakere fortsetter, fram til bare en står igjen. Programmet som ble sendt i går, ble spilt inn allerede i mai. Dermed har det vært en lang pause for Hansen, mens han ventet på at programmet skulle sendes.

— Neste steg er vel å bli kjent med laget. Det er en ny konkurranse om to uker. Fram til det skal jeg bare synge mye og være klar for det som eventuelt måtte komme av utfordringer. Jeg synes programmet er kjempefint. Det er ikke et program som har som mål å drite ut deltakerne, understreker Hansen.

Tilbakemeldingene etter gårsdagens program, har vært massive.

— Responsen har vært overveldende. Både min familie og mine venner er selvsagt, heldigvis, stolte. Så er det folk jeg ikke kjenner som via Facebook og sånne ting skriver fine kommentarer. Det er kjempekjekt, sier artisten.