STAPPFULLT: De ni musikerne i Soultrain fylte Café Generalen under fredagens konsert. Foto: Mats Johannesen
FORNØYDE: Jan Arthur Lorentzen (t.v.), Bente Seiring, Lars R. Holm og Kanutte Seiring fra Bodø likte konseptet med intimkonsert i Café Generalen. Foto: Mats Johannesen

KRISTIANSAND: – Dette blir helt fantastisk. Det er knallgøy å spille på denne fantastiske scenen, sier trommis Bruce Rasmussen like før han går på scenen foran 350 publikummere.

I fjor var Soultrain det bandet som trakk flest mennesker til konsertene på Café Generalen i Ravnedalen. Fredag var bandet tilbake på scenen i de naturskjønne omgivelsene.

– Vi hadde publikumsrekorden fra i fjor, men Paus stjal den. Da måtte vi forsøke å ta den tilbake, ler Rasmussen.

– Utrolig gøy

GLAD: Etter mange vellykkede konserter ønsker eier og daglig leder Frank Marvin Moe å takke et trofast publikum. – De er fantastiske, sier Moe. Foto: Mats Johannesen

Ifølge Frank Marvin Moe, eier og daglig leder av Café Generalen, var det solgt cirka 350 billetter til konserten.– Det er nok ikke rekord, men ikke langt unna. Vi har 120 sitteplasser, så det er utrolig gøy at så mange kommer, sier han.

Siden slutten av mai har det vært intimkonsert i Ravnedalen både to, tre og fire kvelder i uka. Ole Paus sa det var den flotteste scenen i kongeriket Norge. Det synes Moe er stas.

– Jeg tipper at 95 prosent av publikum er fast her. De kommer igjen og igjen og igjen. Det gleder meg veldig, forteller Moe.

Fornøyde debutanter

Men på en benk sitter ekteparet Bente Seiring og Lars R. Holm sammen med sin datter Kanutte og deres venn Jan Arthur Lorentzen.

– For et fantastisk sted å ha en konsert. Dette er utrolig fint, enes bodøværingene om.