— Det var ikke øvelsene eller kampene som var tyngst, det var søvnen. På dagen var det glovarmt, og på natten var det seriøst iskaldt. Jeg glemte å pakke varmt tøy, så jeg tror ikke jeg sov mer enn en halvtime om gangen fordi jeg frøs, forteller Melissa Bertelsen til Fædrelandsvennen.

Melissa Bertelsen (26) fra Vennesla forteller at søvnproblemer og psykisk spill blant deltakerne var tungt. Foto: Anton Soggiu Tv2

— Gjennom årene har jeg sett meg utrolig lei på folk som trekker seg fra serien, så jeg ville teste tøffhetsgraden selv. Men det psykiske spillet blant deltakerne er mer krevende enn de fysiske øvelsene. Det er viktig å finne en balanse mellom å bli likt, men samtidig konsentrere seg om å bli værende i konkurransen, legger hun til.Opptakene til årets sesong ble gjort i Filippinene i mai og juni i fjor.

Blogger

Bertelsener også en aktiv blogger, hvor hun tar opp tematikk som kroppshysteri, sex, depresjon og rusmisbruk.

— Selv om jeg er veldig utadvendt og skriver om alle mulige temaer på bloggen, så gruer jeg meg til å se meg selv på skjermen. Grunnen til det er mitt eget kroppsbilde. Jeg har gått ned en del siden serien ble spilt inn, og jeg er også spent på hvordan jeg generelt blir framstilt i serien, sier Bertelsen.

Vannglade Melissa

Programleder Christer Flack beskriver Bertelsen som en vannglad jente. Foto: Anton Soggiu Tv2

Programlederen selv trekker fram Bertelsen når han oppsummerer noen av de mest karakteristiske deltakerne i årets runde:— En som definitivt vet hva han driver på med trønderen Flemming. Han er tidligere yrkesmilitær og vår egen MacGyver. Og så vil jeg trekke frem vannglade Melissa som elsker alt som er i havet. Vibeke er tøff dame, som kan skremme de fleste, til og med meg, sier en spøkefull Christer Falck til Tv 2. Beskrivelsen til Falck ser ut til å stemme. Bertelsen skal nemlig studere marinbiologi på UiA til høsten.