Hove: I går var det hiphop det handlet om på hovedscenen. Rapperduoen Venom fra Akershus var første navn ut. De skulle egentlige spre sine barske og tidvis kyniske meldinger ut til publikum allerede klokken tre på ettermiddagen, men grunnet forsinkelser av noen av stjernene fra USA, ble hele hiphop-festen utsatt i to timer.

Det var likevel ikke så mange som kom for å høre Venom, og ærlig talt så gikk folk ikke glipp av så mye heller. For de har et stykke igjen før de har et sett som sitter.

De klarte ikke å fylle sin tilmålte halvtime med godbiter, og bare det siste kvarteret var det lett å høre at de har noe på gang som kan treffe et større publikum. Da leverte de fengende låter med sterke beats med en bra flyt med en del gode punchlines som satt umiddelbart.

Noen av de andre låtene virket mer som skisser enn som fullendte låter, og de har en jobb å gjøre om de ønsker få plass i det gode hiphop-selskapet.

Venom delte ut T-shirts og skålte med de tre-fire hundre foran scenen. Den helt store stemningen og de helt gode vibbene klarte de aldri å skape, men slutten var tross alt bra.