FIFA Street er ute i sin tredje versjon, og som før dreier det seg om gatefotball med fem på hvert lag, der det ikke bare gjelder å skåre mål, men også gjøre det med stil.

Spillet har en litt mer karikaturpreget grafikk enn andre fotballspill, det er enda lettere å se forskjell på Gatusso og Crouch enn i virkeligheten. Når du trikser fyller du opp en måler øverst på skjermen, og når denne er full kan du fyre av en gamebreaker, som setter i gang en kort periode der spillerne dine er ekstra farlige på banen.

Du kan spille på tid, på resultat, på måldifferanse, eller velge andre mer eksotiske spillvarianter, og du kan velge mellom spillere fra en rekke store fotballnasjoner som Tyskland, Italia og Brasil. Til og med New Zealand er med, men dessverre ikke Norge. Dette har vel sikkert bare med økonomi å gjøre, men det er likevel litt kjipt å ikke kunne spille med Carew og Gamsten.

FIFA Street 3 er for så vidt et ganske morsomt spill, men man går litt fort lei. Kontrollene er enkle nok, men det virker som om spillerne dine ikke helt oppfører seg som du vil. For at man skal få flyt i driblingen og all den finurlige ballakrobatikken, er det nesten umulig å få inn taklinger, selv skikkelig harde taklinger siktet rett inn mot beina til motstanderen.

FIFA Street 3 er nok best på voerspiel mot kompiser, det er liksom ikke så kult å ta akrobatiske brassespark når du sitter der for deg selv. Det er gode sjanser for at du kommer til å legge vekk spillet ganske kjapt, det blir fort litt stressende og gjentakende, men hvis du likte det forrige spillet i serien eller synes vanlig fotball går for tregt, er det mulig du kommer til å like dette også.

FIFA Street 3

Utgiver: EA Sports Big

Genre: Actionfotball

Plattformer: 360, PS3, annen variant til DS

PEGI: 3+