Dette albumet er kanskje ikke like sterkt som forgjengeren, men Per Gunnar Stølen er fortsatt verdt å lytte til.

PGstølenPlatecover.jpg

Her leverer han sanger som han selv mener er en miks mellom gospel og country. Stølen leverer 15 av dem. Han har skrevet alle unntatt én på et album som tikker inn på en snau time. Variasjonen er god, og vi får både kjappe og fengende låter som tittelkuttet og lekre ballader. Pluss mye midt i mellom.Amerikanske John Beland er produsent denne gangen også, og han spiller mange av instrumentene. Det svinger bra på rytmiske «Way Back In Memphis», og det lyder smektende og fint på den nakne og vakre, «O Butterfly».

Kristiansanderen Stølen har skrevet disse låtene gjennom en lang periode; mellom 1988 og 2011. Tekstene og melodiene har en gjennomgående positiv tone. Av og til blir det hele litt for forutsigbart og lite spennende. Som lytter får man nå og da følelsen av hva som kommer i neste trekk.

Men det meste er bra, og spillegleden og formidlingslysten er forførende. Hør bare den sterke balladen i duett med Sonja Govertsen på «The Other Side of The Rain». Fint gjort! Per Gunnar Stølen er en hedersmann.