Han griper med én gang tak i lytteren med sin autoritære og tydelige stemme. Det er lett å bli sammen med denne kreative artisten i alle de 68 minuttene dette varer.Peder Losnegård (20), med artistnavnet LidoLido, skapte nesten sjokkbølger over landet med debutalbumet ”Pretty Girls & Grey Sweaters” tidlig i 2012. Vi snakket om en sensasjon fra en ung mann som kunne komme hvor som helst fra i verden med sin fete hiphop med elementer av gospel.

Dette selvsikre multitalentet fra Tysvær ved Haugesund befester sin posisjon med ”Battle Poetry”. Det gjør han ved å klare kunststykket det er å være kreativ og spennende samtidig som musikken og låtene er kommersiell og full av appell. Låter som ”Make The World go Round” og ”Heartbrak In The Club” limer seg fast umiddelbart med effektive og enkle virkemidler. Men det høres ikke billig ut for det.

LidoLido leverer den sakrale ”Us” like lett og fint som den vakre ”Sleeping on My Piano”. Det høres lett ut for ham, men ikke for så veldig mange andre artister i dette stilmessige feltet. Her er lite mas, uro og støy, og det låter også fett når han gjør låten ”Colder” sammen med rapperen Bun B og Maria Mena. Pop møter rap og hiphop på en fortryllende måte i betagende kontraster.

Framtida ser lys ut selv om han avslutter dette albumet med den dystre og ettertenksomme ”No Lights Left”. Det lyser og skinner av LidoLido hele veien her.