Selv om krydderjentene sikkert har råd til å kjøpe julegaver til hverandre (og resten av England), sier de ikke nei takk til å tjene et ekstra pund eller to.

Tiden før verdensturneen har vært svært travel for popikonene med øving, reising, trening, musikkvideoinnspilling og promo, men Spice Girls rakk fremdeles å ta på seg et lite oppdrag til.

De stilte nemlig opp da supermarkedet Tesco trengte noen til å fronte julekampanjen deres.

– I'll take four

Resultatet har blitt to søte reklamefilmer. I den ene vandrer jentene individuelt rundt i en Tesco-butikk og kjøper julegaver til hverandre. Til alles store fortvilelse har resten av gruppas medlemmer valgt samme tid og sted for å shoppe, så mesteparten av tiden går med til å gjemme seg for hverandre.

I den andre britiske filmsnutten er jentene stasjonert i et hus og skal feire jul sammen. Mens de sitter rundt peisen kommer temaet inn på hvilken mat de skal spise, noe som utløser en kraftig diskusjon på hva som er «jul» og ikke. Blant annet mener Posh Spice at hummer er en passende rett på julaften. Det hele ender med at det blir fem ulike retter ved middagsbordet.

Hva jentene egentlig fikk betalt er ikke bekreftet, men det ryktes at hver Spice fikk en million pund for oppdraget. Emma Bunton har tidligere gjort reklamefilmer alene for samme kjede.

Se pakke-reklamen her

Se mat-reklamen her

Victoria melker også kua

Men det er ikke bare matvarehus som nyter godt av Spice Girls' reunion. Da de kom med albumet «Greatest hits» i november i USA ble den bare solgt i Victoria Secret's-butikker de første ukene etter plateslippet.

Og selv om Victoria Beckham ikke synger særlig mye på scenen, betyr ikke det at hun kommer blakkest ut av comebacket. For ikke lenge siden ble hun utnevnt til det nye ansiktet for designeren Marc Jacobs og i november ble moteboka hennes utgitt i USA. Det er over ett år siden «That extra half an inch: Hair, heels and everything in between» kom ut i Storbritannia.

Merkelig nok kom også jeans-kolleksjonen hennes «DVB Denim Holiday» ut i amerikanske butikker på samme tidspunkt.