— Ja, jeg tror Hovefestivalen kan ta over som Norges største musikkfestival. Toffen (Gunnufsen, red. anm.) har et helt unikt nettverk. Han har bygget opp Quartfestivalen fra ingenting - og det klarer han på nytt, sier Håkon Moslet til fvn.no.

— Noe liknende Roskilde tror jeg det er marked for her også, fortsetter han.

Mona B. Riise, som er programleder for NRKs Lydverket, mener Hovefestivalen skal slite litt for å bli Norges nye festivalkjempe.

— Jeg tror i alle fall ikke den tar over for Quart det første året. Så lenge Quart fikser et program som trekker folk og at det ikke blir for dyrt, tror jeg folk kommer. Vanlige folk er ikke opptatt av om det er Toffen eller andre som står bak. Nå vet ikke jeg så mye om hvordan det praktiske organiseres bak festivalen, men jeg er sikker på at Toffen ikke gjorde alt alene. Han hadde sikkert flinke folk bak seg, sier hun.

Foreslår Stageaway som Toffen-erstatter De to musikkekspertene har goså delte meninger om hvem som kan komme til å ta over for Toffen Gunnufsen i Quartfestivalen.

— Det må være noen som har et bredt kontaktnett og innmari lyst, for det er jo en livsstil. Hvis ikke Quartfestivalen skal bli slått i bakken av Hovefestivalen, må de få tak i noen som har den bookingteften som Toffen har hatt. Det kan kanskje bli noen av medhjelkperne Toffen har hatt til nå, sier Riise, som ikke vil nevne andre konkrete kandidater.

Håkon Moslet tror ingen enkeltpersoner vil ta over for Toffen.

— Jeg er usikker, men jeg kan ikke se for meg noen enkeltpersoner. Det mest nærliggende er firmaer som Gunnar Eide Concerts AS eller noe i den gata. De sitter på et sterkt nettverk.

— Eller så kan det jo eventuelt bli noe slikt som Stageway, det er vanskelig å si, legger han til.

Åpner for å overta etter Toffen Verken Moslet eller Riise har selv blitt bedt på jobbintervju til den ledige stillingen etter Toffen Gunnufsen.

— Da hadde jeg svart at det er helt uaktuelt, sier Moslet.

— Jeg aner ikke hva jeg hadde svart. Jeg har jo en så veldig bra jobb nå, sier Riise.