Det har vært en travel uke for noen av de mange superstjernene i underholdningsbransjen. Kjente fjes innenfor musikk, tv, film og bokseringen har måtte møte i retten for diverse forbrytelser. Se oversikten her:

Britney Spears:

Fredag i forrige uke kom tiltalen mot frøken Spears der hun risikerer en bot på 5.500 kroner og en fengselsstraff på opptil seks måneder for å ha bulket en annen bil og stukket av. Popstjernen har heller ikke gyldig førerkort.

Mike Tyson:

Bokseesset innrømmet for en dommer på mandag at han var ruspåvirket da han ble stoppet av politiet i desember i fjor. Tyson erkjente også at han var i besittelse av kokain på tidspunktet han ble arrestert. «Iron Mike» risikerer fire år og tre måneder i fengsel for kjøreturen. Straffeutmålingen finner sted 19. november.

Snoop Dogg:

Rapperen sa seg skyldig i siktelsen som var tatt ut mot han etter at han ble arrestert med en ulovlig batong i pc-bagen på en flyplass i California i fjor. Snoop, som egentlig heter Calvin Broadus, ble dømt til 160 timer med samfunnstjeneste og tre års prøvetid. 35-åringen har flere ganger tidligere blitt arrestert for våpen— og narkotikabesittelse.

Vivica A. Fox:

Da skuespilleren møtte i retten torsdag erklærte hun seg ikke skyldig i tiltalen som var tatt ut mot henne. Det var i mars i år at Fox ble arrestert for fyllekjøring i Los Angeles da hun passerte en politibil i 128 km/t.

Phil Spector:

Spector har tilbrakt flerfoldige timer i rettslokalet etter at drapssaken mot han startet i april i år. Onsdag erklærte dommeren rettssaken for ugyldig da juryen ikke klarte å bli samstemte. 10 av 12 jurymedlemmer mente musikkprodusenten er skyldig i drapet på Lana Clarkson i 2003. Dagen derpå trakk Spectors hovedadvokat seg fra saken, noe som kan bety at Spector nå må skaffe seg et nytt team med forsvarere. Dermed kan den nye rettssaken bli utsatt med et halvt år.

Kiefer Sutherland:

«24»-stjernen ble tirsdag siktet for fyllekjøring etter at han kjørte hjem fra en Fox-fest i beruset tilstand. 40-åringen er allerede på prøvetid etter en annen fyllekjøreepisode i 2004, noe som kan bety fengsel for Sutherland. Det avgjør dommerne 16. oktober.

Michelle Rodriguez:

Fredag var «Lost»-skuespilleren i retten etter å ha brutt reglene for prøvetiden da hun kjørte i ruspåvirket tilstand i L.A. Dommeren beordret Rodriguez til å fullføre den to dager lange samfunnstjenesten hun har fra tidligere dommer.

Larry Birkhead :

Pappaen til Anna Nicole Smiths datter er ikke ukjent med rettssalens vegger etter å ha tilbrakt mye tid der tidligere for å bevise at han er Dannilynns biologiske far. Nå må han kanskje i retten igjen etter hans tidligere advokat saksøker ham for ærekrenkelse, svindel og andre beskyldninger. Debra Opri vil ha rundt 200.000 dollar (1 millioner kroner) i erstatning.

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
Foto: EPA/Scanpix