ÅSERAL: Eikerapen Roots Festival har mye å takke de frivillige sliterne som stiller opp for å gjøre festivalen best mulig for publikum hvert år for. Og nå vil festivalen vise sin takknemlighet. Matsalget under årets festival gikk med et overskudd på 100.000 kroner, og disse pengene skal nå fordeles mellom de frivillige.

2000 frivillige timer Pengene blir fordelt etter antall timer det enkelte lag og forening har bidratt med. I alt ble 2000 timer frivillig arbeid lagt ned i årets festival. Eikerapen Roots Festival ønsker nå å vise hvor mye de setter pris på og er avhengige av denne innsatsen.

— Eikerapen Roots Festival ønsker å skape positive ringvirkninger utover de fem dagene festivalen arrangeres. Det å kunne sprøyte penger tilbake til frivillige organisasjoner som gjør en viktig innsats i lokalsamfunnet og samfunnet for øvrig, gjør at festivalen får en betydning utover det å være leverandør av god musikk og sterke opplevelser, heter det i en pressemelding fra festivalledelsen.

Foreningene som nå kan nyte litt ekstra klingende mynt i klubbkassa etter å ha bidratt med god innsats er: Åseral Bygdekvinnelag, Åseral Snøscooterklubb, Åseral Skytterlag, Natur og Ungdom Kristiansand, Musikkverkstedet for de indre bygder, Byremo. I tillegg samarbeider festivalen med Roverenes Beredskapsstyrke Kristiansand om drift av festivalcamping.