For godt til å være sant eller en ondskapsfull bløff? I dette tilfellet så er det førstnevnte som er riktig. For i et øyeblikk av usedvanlig generøsitet så har nå UbiSoft lagt ut spillene Far Cry, Prince of Persia: Sands of Time og Rayman Raving Rabbids til gratis nedlasting.

Det eneste som skiller disse versjonene fra de du kan kjøpe i butikken er at de kommer med visse reklameannonser inne i selve spillene. Ennå har det ikke kommet noen rapporter fra hverken gamere eller UbiSoft selv i hvor stor grad disse reklamene "skjemmer" spillopplevelsen. Men mye tyder på at den franske spill-giganten har gått rimelig diskrè til verks når det gjelder reklamevisningen.

Uansett så er dette et tilbud du ikke kan si nei til. Alle tre spillene har solgt i bøtter og spann på verdensbasis og har mottatt gode kritikker alle som en. Spesielt førstepersonskyteren Far Cry som satte en ny standard for sjangeren da den første gang kom ut for tre år tilbake.

Det aller ferskeste av disse tre titlene er Rayman Raving Rabbids som gjorde stor suksess på de fleste plattformer da den kom ut i fjor.

Alle tre spillene finner du til gratis nedlasting HER

(NB! Det er selvsagt PC-versjonene av disse spillene det dreier seg om)