Se bildeserie her

LOS ANGELES: En flokk med Oscar-vinnere og verdensstjerner var til stede på den offisielle velkomstfesten til det populære paret i englenes by.

Skuespillerne Tom Cruise og Will Smith hadde tatt på seg ansvaret for at festen som fant sted på samtidskunstmuseet Geffen, og som selvsagt kun var for spesielt inviterte.

Av de første som ankom festen var stjerneregissør Ron Howard og produsent Brian Glazer. Eva Longoria fra «Frustrerte fruer» og Brooke Shields møtte opp sammen med Idol-sjefen Simon Fuller, som var manager for Spice Girls, popgruppen som Victoria Beckham slo gjennom med.

Selveste Oprah Skuespiller Wesley Snipes og artist Quincy Jones tok turen innom sammen med Bruce Willis, Demi Moore og ektemannen Ashton Kutcher. Andre celebriteter som tok seg tid til å ønske paret velkommen til filmmetropolen var George Clooney, Oprah Winfrey og Steven Spielberg.

Hovedpersonene ankom sammen med ekteparet Tom Cruise og Katie Holmes og moromannen Will Smith og hans kone Jada Pinkett Smith. For Beckhams var festen en smak av klassiske Hollywood. Rød løper, horder med pressefolk, politivakter og helikopter som sirklet over festlighetene.

Stum? Hvis David Beckham ble flau over velkomsten han fikk da han debuterte for LA Galaxy, måtte han ha blitt stum over overfloden av glitter og stas på velkomstfesten. Fotballstjernen sa imidlertid ikke noe til de mange pressefolkene. I ren Hollywood-stil nøyde han seg med å vinke til kameraene.