Så var turen for å forlate øya kommet til Linni Meister. Vi stilte den utslåtte 7 spørsmål, og gir deg også forklaringen på hvorfor hun har så lys stemme.

1. Hvorfor gikk du ut?

— Jeg måtte faktisk tvinge de andre til å stemme på meg. Ingen ville det, så det ble mye tårer i Øyrådet. Grunnen var at jeg tenkte så mye på bestefaren min, og i tillegg var både jeg og legene litt bekymret for helsen min. Gikk ned 10 kg og misten mensen, så jeg var ganske tynn. Ser ikke bort i fra at jeg kunne ha vunnet, men jeg gikk ut med hodet hevet og ville aldri vært opplevelsen foruten.

2. Er du fornøyd med oppholdet?

— Jeg er kjempefornøyd med oppholdet. Var meg selv hele tiden, spilte ingen spill og har fått flere gode venner. Bente er faktisk blitt en av mine bestevenninner!

3. Ble det som du trodde?

— Nei. Hadde aldri trodd at dette skulle være så bra for meg. Jeg fikk tid til å tenke, bli kjent med flotte mennesker og ikke minst bli minnet på alt vi har i Norge. Tror mange hadde hatt godt av en slik opplevelse, av å komme ut av boblen og sette pris på hvor bra vi har det.

4. Hvorfor meldte du deg på?

— Jeg var så lei av glamourmodell-stempelet og tenkte at her har jeg faktisk en sjanse til å vise meg som jeg faktisk er.

5. Du hadde en spesiell rolle ved å komme inn etter de andre, hvordan var det?

— Det var helt forferdelig å komme til øya tre dager etter de andre. Alle trodde jeg skulle være en slags joker, men det var ikke grunnen. Jeg hadde egentlig trukket meg fordi bestefaren min var syk, men så dro jeg likevel. Har aldri hatt så mye nerver i hele mitt liv da jeg skulle til øya! Ikke bare er jeg glamour-modell, men alle hadde jo rukket å bli kjent med hverandre før jeg kom.

6. Hvordan har det vært å se det hele på tv?

— Det kommer jeg aldri til å venne meg til! Jeg har sittet med fingrene foran øynene, og skriker hver gang jeg sier noe teit.

7. Hvem fortjener å vinne årets «Robinson»?

— Isak fortjener å vinne. Det er ikke en ting han ikke kan, han er rettferdig og flink. En real kar som er en verdig vinner av konkurransen.

PS: Derfor har Linni lys stemme: Hun har hatt den lyse stemmen siden hun tok mandlene da hun var syv år. Familien synes ellers at hun har mørkere stemme nå!