De anerkjente britiske supermodellene Sophie Anderton og Jodie Kidd har havnet i kattepine etter at en undercover-journalist fra News of the World har tatt på seg oppgaven med å avsløre at de bedriver prostitusjon og misbruker store mengder narkotika.

Ville ha 20.000 pund

Ifølge News of the world skal deres utsendte journalist skal den berømte 30 år gamle undertøysmodellen ha gått med på å møte han på en date på et luksushotell i Mayfair, London for deretter å tilby han sex om han betalte henne 20.000 pund.

Etter å ha blitt foreviget på bilder mens hun sniffet kokain og kledde av seg alt utenom undertøyet, skal Anderton ha uttalt:

— Jeg er god sex, det blir gøy. Jeg vil se flott ut ved din side. Jeg er jo en supermodell!

Bestilte narkotika

Hun skal også ha forklart at årsaken til at hun solgte kroppen sin var for å betale for et nytt hus hun nettopp hadde kjøpt.

— Jeg har kjøpt meg nytt hus, så økonomien er trang for tiden. Jeg tenker bare å gjøre dette for en kort stund, og ingen blir jo skadet av det, skal stjernen ha sagt.

Anderton har tidligere hevdet at hun har sluttet å misbruke narkotika, men skal ifølge News of the World-journalisten ha bestilt narkotika til hotelrommet fra dealeren sin under daten.

Samme skjebne for Kidd

I september trykket News of the World en artikkel om supermodellen Jodie Kidd, hvor de hevdet at hun prøvde å selge stoff til en av avisens journalister. I etterkant av beskyldningene har Kidd mistet flere store modelloppdrag.

Trolig vil heller ikke Andertons utskeielse gå ubemerket hen for arbeirdsgiverne om beskyldningene viser seg å være sanne.