VENNESLA: Hele bygdas stolthet, Jorun Stiansen (21), kan dessverre ikke være med på grunn av problemer med stemmebåndet. Likevel skulle man tro at Eva Weel Skram (19) fra Sogndal, Erik Flaa (21) fra Bærum og Kristiansands egen Alejandro Fuentes (17) ikke er noen dårlig erstatning.

Idolene ankommer Vennesla luftveien klokken 14.40. Deretter vil de signere autografer for fansen fram til klokken 15.15i en av bygdas butikker. Butikksjef Alv Anders Ropstad vet ikke helt hvor mange ivrige fans han kan vente seg i morgen.

– Jeg har ikke peiling og vil helst ikke vite det, ler han og fortsetter:

– Det kan nok fort bli litt kaotisk. Folk i nabobutikkene og andre jeg kjenner stiller opp som vakter. Jeg tror det skal bli gøy, sier Ropstad.

Butikksjefen synes det er synd at Jorun Stiansen ikke får mulighet til å være med.

– Dessverre har Jorun blitt syk, men vi skal nok ta det igjen en annen gang, sier han optimistisk.

Det blir et hektisk møte både for fans og idoler i morgen.

– En halvtime går fort. De rekker nok ikke så mye annet enn å hilse på fansen og skrive autografer, sier Ropstad som selv en en ivrig Idol-seer. Og Jorun er selvsagt favoritten.

Ali, Eva og Erik skal innom flere steder i morgen. Før besøket i Vennesla besøker de både Arendal og Grimstad. Når fansen i Vennesla (forhåpentligvis) har fått sitt, flyr de tre idolene videre til Sarpsborg.