KRISTIANSAND: Erlend Ropstad, Marte Wulff og Helene Bøksle var blant artistene som kjempet om hovedpremien i Klapp. De føler seg ikke snytt for en musikkvideo og er ikke bitre på grunn av Darksides valg, men mener alle det er synd for arrangørene av konkurransen, som har jobbet hardt for å få dette til.

— Det er innmari synd at det er blitt sånn, men det er deres egen avgjørelse og den er vel nøye gjennomtenkt, får vi regne med, sier Marte Wulff til fvn.no onsdag.

Wulff håper det blir ny Klapp-konkurranse til neste år, og lover at hun da vil stille opp igjen.

— Dette er en fin mulighet, og jeg vil søke igjen. Jeg håper virkelig Klapp blir arrangert til neste år også, og at dette ikke har satt en stopper for arrangementet, sier hun.

Også trubadur Erlend Ropstad fra Vennesla leverte bidrag til Klapp. Han mener det er verre for arrangørene av konkurransen at dette skjer, enn for artistene som ikke vant.

— De har jo sin fulle rett til å gjøre dette, men jeg forstår at noen av artistene som var med kanskje føler at pengene nå har forsvunnet i et stort sluk. Det er vel flere av de som var med å arrangere Klapp som nå føler at hele konseptet er litt forspilt, sier Ropstad.

Han gir sin fulle støtte til regissør Steffan Strandberg.

— Jeg kune godt tenke meg å bruke Strandberg til å lage en video for meg i hvert fall. Han er veldig dyktig, sier han.

Kristiansands-artist, Helene Bøksle ønsker ikke å kommentere saken ytterligere enn at hun synes Klapp er en flott konkurranse å være med i og at hun gjerne ønsker å delta igjen.

— Jeg føler meg ikke snytt for noe, men vil presisere at Klapp er et utrolig godt konsept og at det er gøy å være med, sier hun.