Kristiansand: — Frk. Larsen, Herlig Land, Bølgen & Moi og Rett-i-garnet, er de som skiller seg ut med en klar profil og en god beskrivelse av maten, mener Mangor. Philip synes også Phileas Fogg har en god profil.

Frk.Larsen er en av guttenes favoritter.

— De har originale navn på rettene sine, og en god beskrivelse av dem. Profilen er gjennomført og maten de serverer er god, sier guttene.

Rett-i-garnet får også mye skryt for menyen sin.

— Jeg får lyst på makrell når jeg ser denne menyen. Det er viktig at menyen skaper en forventning til en smaksopplevelse. Det gjør menyen på Rett-i-garnet, sier Arnt Ove.

Også menyen på Herlig Land frister guttene.

— «Gourmet pizza fra vedfyrt bakerovn», høres fristende ut. Den slår litt, sier Mangor.

Guttene sitter på Pieder Ro og nyter en utepils. Noen mat ble det ikke på dem.

— Menyen på Pieder Ro mangler profil og er uspennende. Jeg spør meg hva de vil med dette stedet. Lokaliseringen er kjempebra, og burde blitt bedre utnyttet, sier Mangor.

Guttene synes menyene på Sjøhuset, Enok Nilsen og Hartmanns Brygge, mangler profil.

— Menyene har gatekjøkkenpreg. De burde ha kalt rettene for noe. Slik menyene er nå, er de veldig kjedelige, fastslår guttene.

— Man skal få litt vann i munnen når man leser en meny. Neste gang jeg er på Fiskebrygga, vil jeg gå på Rett-i-garnet, konkluderer Mangor Johannessen.