Han er multimillionær og jentenes drøm verden rundt. Likevel avslører Robbie Williams nå at han betrakter seg selv som «et åpent sår», og mener selv han har overskredet tidsfristen for å bli i bransjen.

Det er i et intervju med det britiske magasinet The Big Issue, som offentliggjøres mandag, at 32-åringen åpner seg. Han forteller videre at han aldri har hatt et skikkelig forhold og at han ikke lenger har forhåpninger til sin musikalske karriere.

Ingen barn

Popstjernen har heller ingen ønsker om å bli far, fordi han ikke kan garantere at barnet vil lide eller kjenne smerte.

— Jeg kan ikke garantere at barnet ikke vil kjenne smerte, for barnet vil oppleve det på et punkt i livet. Jeg vil ikke se det, det blir for hardt, sier han til The Big Issue.

Suksessfull karriere

Williams, som offentlig har fortalt om sin kamp mot depresjon og stoffmisbruk, har solgt 47 millioner album i løpet av sin karriere. Hans siste plate, «Rudebox», ligger på topp-30 listen i England.

Må finne seg selv

Likevel forteller den suksessfulle artisten at han har behov for å finne seg selv, og tre tilbake fra rampelyset.

— Jeg trenger å komme hjem igjen. Jeg føler at mitt opphold her har vært alt for langt, sier sangeren som for tiden oppholder seg i Los Angeles.

— Jeg har hatt enorm suksess i over ti år, og suksessen har overgått mine villeste drømmer, fortsetter Williams. - Alt det jeg ville oppnå, oppnådde jeg for lenge siden.