KRISTIANSAND : I skrivende stund sitter Quartfestivalen som tiltalt i Kristiansand Tingrett. Årsaken til rettsaken er sexstuntet som nettopp rockebandet The Cumshots, med Kriopher Schau i spissen, regisserte under årets festival.

Da Pål Hetland satte seg i vitneboksen slo det ned som en bombe da den tidligere pressesjefen informerte om at han nå er blitt ansatt som manager for The Cumshots. Quartfestivalen har hele tiden hevdet at den ikke visste om sexstuntet på forhånd. Trolig vil aktor nå hevde at båndene mellom Schau og Hetland var så tette at sistnevnte kanskje likevel visste hva som skulle skje på scenen.

— Det må gjerne aktor tro, men sannheten er at jeg ikke ante hva Kristopher hadde planlagt. Men, hvis noe lignende skjer igjen, så vil jeg garantert vite om det, ler Hetland.

— Hvorfor manager for The Cumshots?

— Det er en stor personlig utfording. Jeg gleder meg til å jobbe tett med The Cumshots i ett år fremover, og jeg kan love at vi har ikke hørt det siste fra dette bandet ennå, sier Hetland til Fædrelandsvennens nettavis

Hetland synes sexstuntet var positivt for Quartfestivalen.

— Ja, det var utvilsomt positivt. Med tanke på hvilket renommé Quarten har hatt med økonomiske misligheter i media, hadde vi her mulighet til å få et annet fokus. Noe som hadde med rock n’ roll å gjøre, nemlig sex, sa Hetland.

Hetland fortalte også at det var hans idé at Quartfestivalen ikke umiddelbart beklaget sexstuntet.

— Jeg traff Toffen like etter hendelsen og foreslo at vi ikke skulle beklage hendelsen. Jeg vet at media er interessert i ord som ”ta avstand fra” og ”beklager”. Jeg foreslo imidlertid at vi skulle gå ut å si at vi synes det er forstemmende og trist dersom noen barn har sett opptrinnet. Dette var Toffen enig i, sa Hetland til aktor.