The Police avsluttet sin europeiske turné i Madrid, og er nå igang med den siste runden rundt omkring i USA. I den forbindelse har bandet innledet et tett samarbeid med Ebay, og bandet auksjonerer tilsynelatende bort alt som auksjoneres kan. Legger du nok penger på bordet kan du blant annet få sjansen til å bli med bandet på lydprøver og øvelser i forkant av konsertene i Philadelphia og Boston i slutten av måneden.

Nett

Plasser på første rad og signerte konsertprogrammer er også noe av det som auksjoneres bort. Bandets nettside opplyser at pengene går til en god sak, nærmere bestemt Unitus og kampen mot global fattigdom. TIl den aller siste konserten i Madison Square Garden den 7. august presenterer bandet enda flere auksjoner, og denne gangen er det intet mindre enn bandets instrumenter som skal selges. Alle medlemmene i The Police har selvsagt sine respektive signaturinstrumenter, og signerte utgaver av disse havner i de klamme hendene til en høystbydende fan. Du kan også legge inn bud på møter med bandet, såkalte «meet and greet»-pakker.

Gjenforening

Den tidligere så kranglevorne trioen presenterte planene om en gjenforeningsturné i februar i fjor, og siden den gangen har bandet fartet land og strand rundt med de gamle sangene sine. De ga ut sin mestselgende plate, «Synchronicity» helt tilbake i 1983, men allerede året etter var det slutt.