Det tidligere Spice Girls-medlemmet langer ut mot engelske fotballkoner, såkalte WAGs, i et intervju med amerikanske Allure magazine. Til bladet insisterer Beckham på at hun helt og holdent har skapt sin egen karriere og hun kritiserer unge fotballkoner for å nyte late liv.

«Jeg har alltid hatt en drivkraft i meg. Jeg er en arbeider. Jeg har aldri fått noe på et sølvfat.», og legger til:

«Det er det som skiller meg fra noen av de andre fotballkonene. Det har aldri interessert meg å ha en livsstil hvor man bruker ektemannens penger.»

Kjendismiljø

David Beckhams kone har bodd i Statene i litt over et år og paret har på den tiden greid å ski greit inn i det amerikanske kjendismiljøet. Hun er bestis med Eva Longoria Parker og omgås med Tom Cruise og Katie Holmes. Distansen fra England, hvor fotballkonene daglig er å se i tabloidene med handleposer, har kanskje gjort det lettere for Posh-Spice å reflektere.

Akseptert

I intervjuet sier Victoria Beckham videre at hun elsker Amerika fordi hun føler nasjonen har akseptert henne som klesdesigner.

«Jeg tror ikke at jeg ville blitt gitt de samme sjansene i Storbritannia.»

Buksene selger dårlig

Men helt problemfritt har ikke motelivet vært. I juli kunne Daily Mail fortelle at buksene fra hennes eget merke dVb ble solgt latterlig billig i butikker i LA og at mange forretninger nektet å ta imot mer klær i frykt for ikke å få solgt dem. Planen om å lansere en herrekolleksjon er også lagt på is ifølge den engelske avisen.