— Det var veldig kjekt å få guttene hjem på gården. De fikk senka skuldrene litt, og jeg viste dem rundt i bygda mi. De likte seg veldig godt, og du kan vel si at det ble kjærlighet ved første blikk til Hardanger for alle, sier Silje Stensland.

Frierne fikk blant annet nærkontakt med melkekyrne på gården, og fikk møte Siljes besteforeldre.

- Ble du godt kjent med frierne på gården?

— Ja, vi fikk god tid til å snakke, og det var litt mer avslappet stemning når vi var hjemme hos meg. Alle fire er kjempekjekke gutter, og har mye å komme med. Vi har det morsomt og ler mye, og alle har blitt gode kompiser.

- Er det noen du liker mer enn andre?

— Det var umiddelbart noen jeg likte mer enn andre, men det er stort potensiale i alle de fire guttene som ble med på gården. Jeg er glad i alle, men ikke på samme måte. Noen ble mer kompiser.

- Hvilke kvaliteter ser du etter i en fremtidig mann?

— Han må være veldig snill og god, og glad i meg for den jeg er. Han må sette pris på mine små særpreg, og være blid. Jeg smiler og ler 99 prosent av døgnet, så det er viktig at mannen er morsom. Han kan ikke være morgengretten. Ja, og så må det være litt tak i ham, sier Silje.

- Har du funnet mannen din blant frierne?

— Tja, dere får nå vente og se utover høsten om det er én som skiller seg ut, sier Silje lurt.

De tre andre bøndene fikk også sine friere hjem til gården i kveldens program av «Jakten på Kjærligheten».

Ragnhild Strømmen Strand fikk besøk av Håvard Hansen, Magnus Wold-Hansen, Trond G. Hansen og Morten Eriksen på gården i Valdres.

Hjem til Ola Sylte i Surnadal kom Anne Hognaland, Silje Aabakken, Dina Elisabeth Aarmo og Astrid Elisabeth Fosshaug.

Guro Huseby fikk besøk av Tore Molde, Stian S. Gjøsund, Svein Are Trollsås og Åsmund Wold Johannesen på gården i Sandefjord.

Bøndene slapp å sende noen av frierne hjem i kveldens episode. De fikk litt bedre tid på gården for å bli kjent. Men i neste episode må alle bøndene sende en frier hjem.

Silje Stensland synes utstemmingene er vanskelige.

— Selv om noen bare er kompiser, er det uansett trist når noen må gå. Det er ikke kult å såre noen, og jeg synes det var det absolutt hardeste, sier hun.