Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters), Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal) og John Paul Jones (Led Zeppelin) har slått sine pjalter sammen i en ny supergruppe. Ryktene om den nye trioen har versert i flere år, men nå kommer det stadig flere detaljer om prosjektet fra offisielt hold.

Twitter

Navnet de tre har valgt til sitt nye band er Them Crooked Vultures, og en offisiell nettside er etablert. Via denne nettsiden kan du finne veien til trioens sider på Facebook, Twitter og MySpace. Informasjonen på de nevnte nettsidene er imidlertid svært sparsom. Det er imidlertid lagt ut en lenke til et nettsted der man kan kjøpe billetter til en konsert på Metro i Chicago førstkommende søndag. Konserten promoteres med et bilde der logoene til Foo Fighters og Queens of the Stone Age er plassert ved siden av symbolet John Paul Jones brukte på Led Zeppelins berømte fjerdealbum.

Plate?

Det går rykter om at de tre skal ut på turné og gi ut et album, og ryktene ble langt på vei bekreftet i et intervju Antiquiet.com gjorde med kona til Homme, Brody Dalle, nylig. Hun skrøt veldig av prosjektet i intervjuet, men ville ikke røpe flere detaljer. Dave Grohl uttalte seg første gang om planene i et intervju med musikkmagasinet Mojo i 2005. – Det neste prosjektet jeg prøver å få igang involverer meg på trommer, Josh Homme på gitar og John Paul Jones på bass. Det er den neste platen. That wouldn't suck, slo han fast.