Berry har i en årrekke vært blant Hollywoods best betalte kvinnelige skuespillere, og teamet bak den kommende komedien «Nappily ever after» har nok gravd dypt i lommeboka for å sikre seg hennes tjenester. Filmen er basert på romanen med samme navn og forteller historien om kvinnen Venus Johnston som har blitt så lei av sitt lange svarte hår og forholdet til kjæresten at hun bestemmer seg for å rake av seg lokkene.

Spent

Filmen har ikke premiere i USA før neste år, men i et intervju med magasinet Essence forteller Berry at hun allerede har begynt å forberede seg på å miste håret.

– Jeg barberer det av. Jeg vet det er kontroversielt, men rollen krever det og det vil gro ut igjen. Håper jeg.

Datter

Berry er nylig ferdig med innspillingen av dramaet «Frankie and Alice» og røper at det skal mye til for å lokke henne ut av huset framover. Den elleve måneder gamle datteren Nahla tar det meste av oppmerksomheten. Berry fikk datteren sammen med den 32 år gamle canadiske modellen Gabriel Aubry. De to har vært et par siden 2005. – En film må være virkelig spesiell for meg for at jeg skal forlate huset. Jeg må elske den. Jeg mener virkelig, virkelig elske den, sier hun til magasinet.