— Jeg skulle ønske jeg fikk sjansen til å leve de øyeblikkene om igjen, men det kan jeg ikke. Det jeg gjorde, var utilgivelig. Ingen er mer skamfull over meg enn meg selv, sier en åpenhjertig Chris Brown i videoen han har lagt ut på YouTube.

Brown sier han lenge har ønsket å be om unnskyldning, men at han har blitt frarådet dette av advokaten sin. Nå kunne han imidlertid ikke tie still lenger.

- Skammer meg

— Siden februar har advokaten min rådet meg til ikke å snakke ut om dette, men siden hendelsen har jeg ønsket offentlig å uttrykke min dypeste anger og påta meg det fulle ansvar, forteller Brown.

Han fortsetter:

— Jeg synes det var på tide at dere hørte direkte fra meg at jeg er lei meg, og jeg skammer meg over det jeg har gjort. Jeg har bedt Rihanna utallige ganger om unnskyldning, og nå ber jeg også dere om unnskyldning.

- Mye vold

Flere ganger i videoen forteller han om støtten han har fått fra foreldrene og menigheten. Han gjentar videre at han ikke forstår hvordan episoden kunne skje.

— Som mange av dere vet bodde jeg i et hjem hvor det var vold, og jeg har sett hva raseri kan gjøre.

Brown ble for en måned siden idømt samfunnsstraff for voldsepisoden. Som del av dommen må han ta kurs om vold i hjemmet, og i videoen forteller han at han gjør nettopp det.

- Tilgi meg

— Jeg har oppsøkt, og fortsetter å oppsøke, hjelp for å forsikre meg om at det som skjedde i februar, aldri vil skje igjen, sier Brown.

Det er ikke kjent om Rihanna og Brown har hatt kontakt etter rettssaken.

— Jeg kan bare be om at dere er så snille og tilgir meg. Jeg håper andre lærer av mitt feiltrinn, sier 20-årigen.

— Jeg vil leve mitt liv på en måte som gjør at jeg er verdig å bli kalt forbilde, avslutter han.

Her ser du hele videoen: