ROGALAND/KRISTIANSAND: — Jeg har forståelse for at Clementsen er skuffet. Vi trodde nok den gang at dette var en plate til opplysning som alle kunne ta fra. Vi var unge den gang, og noe slikt ville aldri skjedd i dag, sier frontfigur og en av grunnleggerne av black metal-bandet Carpathian Forest, Roger Rasmussen til Rogalands Avis .

Sangen "Nostalgia", som gjengir karismapastor Arnfinn Clemetsen tale uten tillatelse, finnes på plateutgivelsen Morbid Fascination of Death fra 2001. — En preken er et åndsverk, og rent prinsipielt har disse guttene gjort noe feil når de har stjålet en annen manns preken, sier pastor Clementsen til Rogalands Avis.

Han ønsker likevel ikke å anmelde tyveriet.

— Jeg er en offentlig person, og er vant med både å bli brukt og misbrukt. Jeg er ikke så veldig fornærmet på disse guttene, og kommer ikke til å gå til noen rettssak selv om jeg nok ville hatt loven på min side, uttaler Clementsen.

Rasmussen måtte selv høre på sangen for å huske Clementsens tale fra 2001. Han hevder bandet aldri ville gjort noe tilsvarende i dag.

— Vi har skiftet publikum og er ikke lengre en del av den satanistiske greien. Tidligere drev vi mer med hedenske ting, sier Rasmussen, som nå ønsker å ta kontakt med pastoren.

Clementsen på sin side ønsker å invitere Carpathian Forest til å komme å høre på en preken.