Frem mot utdeling av den lille gullmannen i slutten av februar, er det mange betydelige filmutdelinger. De gir ofte en viktig pekepinn på hvem som stikker av med Oscar-statuettene senere i år.

Krimdrama

Skal vi tro signalene fra Screen actors guild, Directors guild og Producers guild ligger Joel og Ethan Coens krimdrama «No country for old men» særdeles godt an i Oscar-racet. For lørdag kveld knabbet de igjen med seg prisen for beste film, da om lag 6000 produsenter sa sin mening, skriver Reuters.

«No country for old men» har fått hele åtte Oscar-nominasjoner, og 24. februar får vi vite om den tar storeslem. I Norge har filmen premiere 29. februar. Ta en sniktitt på filmen her.

Mer til Moore

Det var flere som fikk priser i Beverly Hills, da produsentene hyllet seg selv. Michael Moore og Megan O'Hara fikk pris som topp-produsenter for sitt drama om helsesystemet til USA i dokumentaren «Sicko».

Brad Lewis ble beste animasjonsprodusent for rottekokk-komedien «Ratatouille», laget av Disney og Pixar.

Tv-folket ble også hedret. Beste drama gikk til produsentene bak mafiaserien «Sopranos», mens beste komedie ble «30 rock».