KRISTIANSAND: — Dette er drømmejobben for min del. Kombinasjonen av idrett og kulturarrangementer er midt i blinken, sier Aanensen, tidligere salgssjef i Quarten.

Hun synes det er gøy med store arrangementer, men ser også for seg mindre konserter og arrangementer gjennom hele året.

  • Sør-Arena har uendelige muligheter for både større og mindre arrangementer. Jeg skal være med på å videreutvikle et allerede godt konsept, og jeg er spent på hva vi kan få til, sier hun.

  • Vi er utrolig glade for å få Cathrine med på laget. Hun er en av de største kapasitetene på dette området på Sørlandet, sier administrerende direktør i Start, Jan Oddvar Skisland.

Han er sikker på at Cathrine vil bruke sin kreativitet og erfaring til å tenke ut nye konsepter på Sør-Arena.

  • Vi ønsker å befeste Sør-Arena som et naturlig stoppested på Sørlandet, og der føler vi Cathrine er den rette personen til å hjelpe oss til å ta det steget videre, sier salgsdirektør i Start toppfotball, Arne Ranneberg- Nilsen.

Ranneberg-Nilsen og Aanensen understreker at de ønsker gode relasjoner mellom Sør-Arena og Quartfestivalen.

  • Det er flott hvis vi kan bruke kompetansen til begge leire og skape suksess for hverandre, selv om vi kjører vårt løp og Quarten kjører sitt, sier Ranneberg-Nilsen.

Aanensen har kompetanse på flere felt innen salg og arrangering av konserter både i og utenfor Quartfestivalen.

  • Selv om jeg er konsertansvarlig, ser jeg for meg at jeg også skal hjelpe til med å effektivisere driften og salget generelt. Jeg har erfaring fra de fleste områdene, og håper jeg kan være med på å utfylle de andre på en bra måte, sier hun.