Bandet The Kills har fått «frastjålet» sitt utstyr og eiendeler etter at turnébussen deres har forsvunnet i løse luften. Dette melder gruppa selv på sin hjemmeside der de søker om hjelp til å finne kjøretøyet igjen.

– Hvordan?

The Kills så sist bussen sin i Los Angeles i forrige uke, men da de skulle bli plukket opp i Austin i Texas på søndag stilte verken sjåføren eller bussen.

I sitt innlegg på hjemmesida www.thekills.tv skriver bandet følgende:

«Hallo alle sammen... Jeg har mange nyheter fra turneen og vil oppdatere dere snart, men først: Vår bussjåfør er savnet og/eller skadd/død/eller en tyv. Bussen vår har forsvunnet.»

«Hvordan kan tre tonn av svart metal forsvinnet i løse lufta? Jeg spør meg selv det samme spørsmålet. Har noen sett en svart Ziggys turnébuss på veien mellom Los Angeles og Austin. Følg med mine damer og herrer.»

Avlyser ikke

Ifølge kjendisblogger Perez Hilton sier The Kills plateselskap at landets myndigheter og politi har blitt koblet inn i saken.

– Det er hardt at sjåføren har begått et tyveri av denne størrelsen eller at han er i noen form for trøbbel, sier en representant i plateselskapet Domino records.

The Kills er for tiden ute på turné med The Raconteurs og har dermed mistet mesteparten av utstyret sitt, i tillegg til personlige eiendeler. Likevel fortsetter de med konsertene som planlagt.

Indierockbandet kom ut i vår med sitt tredje studioalbum, «Midnight boom».