Rockeren Ryan Adams sjokkerte sine mange fans da han i januar annonserte at han kommer til å trekke seg tilbake fra musikkarrieren når den pågående turneen med backingbandet The Cardinals er over i mars. Ifølge NME.com er det blant annet misnøye med turnélivet som har fått Adams til å ta avgjørelsen.

– Kanskje vi vil spille sammen en gang og kanskje jeg vil jobbe meg tilbake inn i en eller annen musikksituasjon, men nå er det på tide at jeg trekker meg tilbake, skrev Adams i bloggen sin.

Gifter seg

Onsdag kveld kom det imidlertid en nyhet av et litt mer positivt kaliber fra Adams. Over lengre tid har han og skuespiller/musiker Mandy Moore vært et par og nå har Moores talsperson Jillian Fowkes annonsert forlovelsen mellom de to. Ifølge OK Magazine har de to vært sammen siden desember 2007 men i fjor sommer kom det flere meldinger om at forholdet var over. Moore har tidligere vært linket til Andy Roddick, Wilmer Valderrama og Zach Braff. Nå har imidlertid Moore og Adams funnet tonen igjen. Ifølge Associated Press har de to planer om å gifte seg, men noen dato er foreløpig ikke satt.

Moore

24 år gamle Moore har spilt i filmer som «License to Wed», «A Walk to Remember», «Saved» og «American Dreamz» og har også gitt ut en lang rekke filmer. Adams er tydeligvis i et romantisk humør for tiden for ifølge NME.com gir han denne uken også ut en ny EP i anledning Valentine's Day. Utgivelsen rommer seks sanger fra karrieren i tillegg til en splitter ny sang.