Egentlig Sean Combs, så Puff Daddy, deretter P.Diddy og sist Diddy.

Men i høst måtte den navneglade rapstjernen gå et hakk tilbake og kalle seg P.Diddy igjen. – I allefall i Storbritannia.

Navneforvirring

I september 2006 inngikk Sean Combs et forlik i retten med den britiske dj-en Richard Dearlove som også hadde valgt artistnavnet «Diddy». Problemet for Combs var at Dearlove hadde brukt navnet lengre enn han, helt siden 1992. «Diddyene» ble enige om at Combs kunne få bruke kallenavnet, så lenge han gikk tilbake til P.Diddy når han var i Storbritannia.

Dearlove, som ikke ligner på Combs, verken på utseende eller musikkstil, mente at det kunne bli full forvirring dersom begge brukte «Diddy».

«Diddy» bort fra låtene også

Den siste navnenyheten rundt rapperen er at den britiske dommeren David Kitchin har beordret Combs om å heller ikke bruke «Diddy» i sine sangtekster. Dette gjelder også når han skal opptre på Wembley arena i London i april.

I «The future» nevner nemlig Combs seg selv og dermed vil Diddy-linjen bli fjernet fra låten når den spilles i Storbritannia fra nå av.

Allerede fredag 12. mars kommer Sean Diddy Combs, i selskap med Snop Dogg, til Oslo spektrum for å avholde sin felleskonsert.