Tilfeldige tilskuere ble vitne til at Azharuddin Mohammed Ismail (10), en av stjernene i filmsuksessen «Slumdog Millionaire», fikk en omgang juling av faren sin fredag.

Grunn: Den utslitte tiåringen orket ikke flere intervjuer.

— Klikket

Gutten var dagen før kommet hjem fra Los Angeles, der han opplevde at filmen han er med i vant åtte Oscar-priser. Den lange reisen hadde tatt på, og Azharuddin hadde fått en dag fri fra skolen.

Familien bor fremdeles i slummen i Mumbai. Faren ønsker åpenbart å smi mens jernet er varmt, og hadde lovet en journalist et intervju. Men sønnen nektet.

— Da klikket faren. Det var som en scene fra filmen, sier et vitne ifølge Daily Mirror.

Faren Mohammed skal ha sparket og slått sønnen flere ganger, mens moren prøvde å stoppe ham. Sønnen skal til slutt ha løpt hjem og gjemt seg.

- Jeg var slem

Nå angrer faren:

— Jeg bare fiket til ham. Men jeg er lei meg for det, sier Mohammed Ismail, ifølge The Times of India.

— Jeg var så forvirret og stresset at jeg ikke var meg selv. Jeg elsker gutten min og er veldig lykkelig for å ha ham hjemme igjen.

Sønnen har selv uttalt seg om hendelsen:

— Jeg var slem. Jeg ville ikke gi intervjuet, for jeg var trøtt. Han slo meg, men han er glad i meg, sier Azharuddin Mohammed Ismail.

- Trist

Men å slå barna sine er ikke lov, heller ikke i India. Nå varsler den indiske barneministeren Renuka Chowdhary full gjennomgang:

— Det er trist at en far ikke ser noe galt i å slå barnet sitt. Jeg vil finne fakta i denne saken og be NCPCR (statlig organ for barns rettigheter) se på saken, sier hun.

— Vi vil rådføre oss med faren og forsikre oss om at barnet har det bra.