Wahlberg er for tiden aktuell i filmadapsjonen av videospillet «Max Payne» der han spiller en politimann på jakt etter hevn. Han innrømmer imidlertid glatt at han ikke er like barsk i virkeligheten. Mannen som slo igjennom som Marky Mark sammen med The Funky Bunch forteller til den britiske avisen The Journal at han tar sitt ansvar som far svært alvorlig. Så alvorlig at barna ikke får se pappas filmer.

– Ihvert fall ikke noen av mine filmer. Det er sikkert, forteller han.

Modell

Wahlberg har vært sammen med fotomodell Rhea Durham siden 2001. De har de tre barna Ella, Michael og Brendan sammen. Han er spesielt bekymret for datteren, som er fem år gammel.

– Vi bor i Hollywood nå. Vi kommer ikke til å bo der for alltid men det er veldig vanskelig å oppdra normale barn i et sånt miljø, sier han til The Journal.

Hollywood er nemlig ikke det enkleste stedet å finne gode kvinnelige rollemodeller.

– Det er ingen skikkelige rollemodeller for jenter. Du har Britney Spears. Du har Paris Hilton. De er hyggelig folk, men jeg vil ikke at min datter skal aspirere til å bli som dem, sier han.

Max

«Max Payne» er så langt sett av 37.913 personer på norske kinoer. Den ble møtt med jevnt over negative kritikker, noe som gjenspeiles i en metascore på bare 31 prosent på MetaCritic.com. og en uttelling på 18 prosent på Rotten Tomatoes.

Her er traileren til «Max Payne»: