Det ryktes at Edward Cullen har en mindre rolle i «Twilight – New Moon» enn i den første «Twilight»-filmen. Edward, som spilles av Robert Pattinson, forlater Bella Swan, som spilles av Kristen Stewart, allerede tidlig i filmen, angivelig for å besytte henne.

Nå rykker medskuespiller i filmene, Jackson Rathbone som spiller Jasper Hale, ut og forsikrer fansen om at Edward Cullen likevel blir en stor del av filmen – riktignok i Bellas fantasi.

– Helt nydelig

– Jeg har hørt folk er redde for at de ikke får se særlig til Edward og Cullen-familien. Men Edward har en prominent rolle i filmen. Særlig i Bellas forestillinger, forsikrer Rathbone fansen overfor MTV News.

– Måten regissør Chris Weitz har lagt opp filmen på, er helt nydelig. Jeg tror folk kommer til å elske den.

Lite med selv

Jackson Rathbone forteller samtidig at hans egen rolle blir ganske liten i den andre vampyrfilmen.

– Jeg var bare på filmesettet i Vancouver i tre uker, og av de tre ukene tror jeg bare jeg filmet i fire dager. Så jeg er ikke spesielt mye med i «New Moon».

Skuespilleren forklarer hvorfor:

– Vi har ønsket å være så tro mot boken som mulig. Derfor ser dere ikke så mye av Cullen-familien i denne filmen.

Dødelig dilemma

Men Cullen-favoritt Edward blir altså mer med. I det minste som en del av Bellas verden.

I filmatiseringen av Stephenie Meyers suksessroman «Twilight – New Moon», blir romantikken mellom vanlige dødelige og vampyrrasene tatt til et nytt nivå. Bella Swan går dypere inn i den mystiske, overnaturlige verdenen som hun lengter etter å bli en del av — bare for å finne seg selv i enda større fare enn tidligere...

Se traileren til «Twilight – New Moon»: