Allerede i neste måned starter jakten på nye norske begavede mennesker som TV 2 skal putte inn i seersuksessen «Norske talenter». Talentjakten starter i Oslo i november, Bergen får besøk i desember og Trondheim står for tur i januar. Sendestart for serien er satt til våren neste år.

Dommere

TV 2 melder nå at Mia Gundersen, Jan Fredrik Karlsen og juryformann Thomas Giertsen har takket ja til en ny runde som dommere. Dommerne blir med til alle byene for å se nærmere på talentene og plukke ut de som de mener bør få plass i finalerundene i hovedstaden. Da serien ble sendt forrige gang fikk spesielt Karlsen kritikk for sine tilbakemeldinger til deltakerne. I tillegg ble serien fra enkelte hold omtalt som «drittsekk-tv».

Fortsetter

Første sesong av konkurransen gikk av stabelen på TV 2 i fjor vår og Erlend Bratland fra Haugesund gikk til topps med sangen «Lost». Dermed sikret han seg en pengepremie på 500.000 kroner, samt et stipend på 150.000 kroner. Programmet har ingen aldersgrense og absolutt alle kan melde seg på.

– Vi er på jakt etter talenter i alle aldere og genre. Kan du noe spesielt som du synes det norske folk bør få med seg, er det rett og slett bare å skrive inn eller møte til auditions når vi drar ut til Norges tre største byer i høst og på nyåret, opplyser informasjonsansvarlig for «Norske talenter» i TV 2, Katrine Wergeland, til tv2.no.

Fortsatt søke

Det er fortsatt ingen aldersgrense for å bli landets største talent.

Neste uke går søknadsfristen ut, og ifølge TV 2 er det nokså likt antall søkere i år som sist.

– Vi har fått inn omtrent like mange søknader i år som i fjor. Og det strømmer på med søknader hver dag, sier Katrine Wergeland presseansvarlig for Norske talenter i TV 2.