«Iron Man» med en gnistrende Robert Downey jr. i hovedrollen var en av fjorårets største kinosuksesser. Downey jr. tar på seg rustningen i minst to filmer til, og nå er spekulasjonene rundt hvem som skal spille skurk i den neste episoden i full gang. Mickey Rourke, som for tiden er aktuell i «The Wrestler», blir av flere tippet som den heteste kandidaten til å bryne seg på Downey jr.

Skurk

Filmmagasinet Empire melder at Rourke skal spille Crimson Dynamo, mens Sam Rockwell tar rollen som Justin Hammer, en av de andre skurkene. Justin Hammer er tegneseriens onde geni og en rival til Tony Starks posisjon som ledende industrimagnat.

Ulikt

Alle er imidlertid ikke enige i at Rourke skal spille Crimson Dynamo. The Hollywood Reporter melder istedet at han skal ta på seg rollen Whiplash, en tidligere russisk muskelmann med en dødelig teknologisk hale. Empire på sin side mener at dette må være feil ettersom Whiplash-karakteren aldri har vært russisk i tegneserien. MTV har på sin side mer tro på at Rourke skal spille superskurken Blacklash. Ifølge filmdatabasen Imdb.com skal den andre filmen i serien være klar i 2010. Gwyneth Paltrow fortsetter i sin rolle fra den første filmen, mens Don Cheadle tar over rollen som James Rhodes.

Her er traileren fra den første filmen, sånn i tilfellet du hadde glemt hvor underholdende den var: