For 25 tusenlapper kan du velge mellom 1000 flaxlodd, en godt brukt Volvo 240 eller en billett til kjendisfesten Scandinavian style mansion der Britney Spears skal være vertinne.

Henger med Brit-Brit

Britney har nemlig takket ja til å lede motefesten i Scandinavian style mansion der skandinaviske merker og produkter blir presentert for kjendiseliten i Hollywood.

Evenementet vil finne sted i Beverly Hills 16. februar og dansken bak Scandinavian style mansion bekrefter nyheten.

— Britney har sagt ja til å være vertinne for februar-festen og jeg er veldig begeistret, sier Claus Hjelmbak ifølge Wenn.

Hjelmbak som er grunnleggeren av Hollywood-selskapet Diamond Entertainment Inc. har den siste tiden blitt en del av Britneys følge og ble med popprinsessen da hun dro på handletur i klesbutikken Kitson på nattestid denne uken.

Forlot forrige fest med dyr jakke

Sist gang Britney Spears gjestet Scandinavian style mansion var i forrige måned da hun feiret sin 26-årsdag.

Dette var Britneys første rød løper-opptreden på lang lang tid og artisten forlot da festen med en hvit pelsjakke til 250.000 kroner. Mange mente først at frøken Spears hadde stjålet jakken, men mest sannsynlig fikk hun den i bursdagsgave av noen av de fremmøtte.

Og har du lyst å finne ut hva slags sprell Britney skal foreta seg under motefesten i februar, har du muligheten så lenge du er villig til å betale 25.000 kroner for å feste med fiffen.

Hjelmbak har nemlig lagt ut et visst antall VIP-billetter for salg.

Tror på store navn

Forrige Scandinavian-fest ble gjestet av blant andre Paris Hilton og Sharon Stone og det er ingen grunn til å tro at oppmøte vil bli noe dårligere denne gang.

— Hollywoods stjerner har vist stor interesse for vår neste event. Jeg har blitt oppringt av de største agentene i Hollywood som har bedt om å få deres klienter på listen til pre-Oscar-partyet, sier Claus Hjelmbak til Ekstrabladet.dk.

Danmark er landet i Skandinavia som har blitt verdenskjent for sin design og Munthe plus Simonsen, Sand, Ole Lynggaard og Berglund of Copenhagen er merker som er ventet til Britney-arrangementet.