Britney Spears venter sitt andre barn med Kevin Federline. Fra før har paret Sean Preston (8 måneder). Den gravide popstjernen sier at både hun og barna vil få det mye bedre dersom hun fortsetter i popindustrien. I ferske intervjuer sier hun at sønnen elsker at hun synger og danser.

24-åringen, som fikk en hel verden til å sperre opp øynene da hun kjørte bil i høy hastighet — med sin lille baby på fanget - sier at hun likevel vil passe seg så hun ikke neglisjerer barna.

— Jeg er genuint opptatt av sang og dans. Når jeg kommer i en kreativ periode, kan jeg ikke holde tilbake. Det er helt sprøtt.

— En stund vurderte jeg å bli hjemmeværende mamma, men når sønnen min ser meg danse, lyser han opp. Da vet jeg hva jeg må gjøre. Når mamma er lykkelig, da er babyen lykkelig.

Hun tilføyde: - Jeg har hatt møter med forskjellige folk som vil jobbe med meg med et nytt album, og jeg leser for tiden ulike filmmanus.

Sun Online avslørte nylig at sangeren higer etter å spille mot Hollywood-yndlingen George Clooney. Britney avslører også at hun gjerne stiller netto på filmsettet - dersom rollen krever det. (©NTB)