Skuespilleren Mia Farrow har i alt 14 barn, og ni av dem er adoptert — både i ekteskapene med André Previn og Woody Allen, og da Farrow ble singel igjen.Også Mia Farrow er såkalt goodwillambassadør for FN, og besøkte Darfur - Angelinas nye kampsak - i 2004 sammen med sønnen Seamus, som er barnet hun selv fødte med Woody Allen. Hun kjemper også mot polio gjennom FN, en sykdom som en av adoptivsønnene, indiskfødte Thaddeus, lider av - og som hun selv hadde som barn.

Angelina føder snart sitt og Brad Pitts første egne barn, etter at hun først adopterte Maddox fra Kambodsja og Zahara fra Etiopia som alenemamma. Nå har også Pitt blitt godkjent som adoptivfar for disse første to.

Ifølge Breakingnews sier Jolie, som sammen med familien nå har forskanset seg i Namibia i påvente av fødselen dette om barneplanene videre:

— Vi elsker barn og heldigvis har vi ressursene til å skaffe oss hjelp når vi trenger det, og til å ha et stort nok hus.

30 år gamle Angelina sier at paret ikke har noen spesiell adopsjonsstrategi:

— Jeg har stor tro på at barna finner deg. Vi fleiper om det nå - hvis jeg drar på besøk til et barnehjem blir alle nervøse. (©NTB)