Depp er ifølge Star rasende over at myndighetene i West Hollywood planlegger å oppføre en rekke bygninger nedenfor eiendommen han eier i fasjonable Hollywood Hills.Dermed har krigerske Depp gått til motangrep, og foreløpig forsinket utbygningsprosjektet i et år. Skuespilleren og hans advokater har tatt det hele til rettssalen, og hevder at det foreslåtte prosjektet vil sperre deler av utsikten over byen som hans to barn, Lily-Rose (6) og Jack (4) nyter når de leker utenfor den 700 kvadratmeter store boligen!

Depp beskylder også i sitt søksmål myndighetene for å ha begått overtramp mot vernelover fordi de har sagt ja til butikker, en restaurant og en parkeringsplass. Han har allerede tapt første runde i Los Angeles County Superior Court, men nå har hans søster Christine Dembrowski appellert på vegne av broren.

Men kommunen kjemper tilbake, og påpeker at Depp og hans franske skuespillerkone Vanessa Paradise hovedsakelig bor i Frankrike. Som bevis fører de utsagn fra Depp gjort i intervjuer, hvor han sverger på å oppdra barna sine i Frankrike etter sigende fordi «Amerika er dumt». (©NTB)