Hun forsøker å overta Ferrarien til 1,3 millioner kroner som hun kjøpte til ham og er luta lei festingen hans og strømmen av dophoder som går inn og ut av huset, sier en kilde til New York Post.Krangelen som førte til at Spears sparket ut Federline skal angivelig ha startet med at han inviterte sin marihuanaleverandør hjem og at de oppholdt seg sammen med parets nyfødte sønn Sean Preston.

Etter å ha sparket ut Federline sist torsdag dro Spears ut for å danse på populære LAX i Los Angeles. Han på sin side syntes ikke å bry seg særlig om behandlingen. Han festet med kamerater i Las Vegas, trolig betalt med Britneys penger.

En venn av Federline sier det er Britneys mor Lynne Spears som er problemet. Hun skal ha lite sans for Kevin og har ikke veket fra datterens side etter at barnet ble født.

— Hun insisterer på å gjøre alt for babyen. Hun mater den, vasker den, bader den og hun vil ikke la Kevin røre ham. Hun sier at han holder ham feil, at han ikke vet hva han driver med - han har jo to andre barn! Britney blir rasende når han klager og sier: «Min mor gjør alt, la henne være i fred (©NTB)!»