Nå ønsker den blonde og kanadiskfødte sexbomben å møte Canadas statsminister Stephen Harper for å «diskutere jakten».— Som stolt canadier som ofte reiser utenlands er jeg opprørt over at folk oppfatter Canada som befolket av hensynsløse jegere, skriver hun i et brev til Harper.

Pamela hadde håpet å treffe statsministeren på mandag, men gjør nok lurt i å tone ned forventningene. Ifølge Aftonbladet har Harper nylig avslått en lignende forespørsel fra den franske filmlegenden Brigitte Bardot, som reiste til Ottawa i forrige uke for å protestere mot den årlige canadiske selfangsten på østkysten, der opptil 325.000 sel skal felles.

Pamela har forlengst vist seg som en dedikert dyrevenn. Hun støtter den amerikanske dyrerettsorganisasjonen PETA aktivt, og stiller opp i deres kampanjer - særlig mot pelsbruk, men også for å promotere vegetarianske matvaner.

Men også i privatlivet lever tobarnsmoren ut kjærligheten til dyr: Hun redder herreløse hunder, og finner nye hjem til dem hos sine kjendisvenner. Selv har hun en chihuahua for tiden, som hun fikk av en tidligere kjæreste. Da hun laget sin egen smykkeserie, sørget hun for å ta med accessoirer for hunder også. (©NTB)