21. juni i år arrangerte Kjetil Grande, Kjetil Breivik og resten av det tidligere «Mølla på Grim-kollektivet» en endagsfestival med live musikk. Etter gode besøkstall med 300 tilskuere, vil de gjenta suksessen lørdag med arrangementet «En Zensommernattsdrøm».

— Lørdag er det tid for nok en sommerfest på toppen av Odderøya, nærmere bestemt Haubitz Hall, står det i pressemeldingen.

Arrangør Kjetil Breivik ser fram til å gjenta suksessen fra juni.

Kulturildsjel Kjetil Breivik gleder seg til arrangementet "En Zensommernattsdrøm" på lørdag. Foto: tore-andré baardsen

— Vi fikk så mange bra tilbakemeldinger på «Midtsommernattsdrøm» at vi måtte gjenta det. Folk koste seg «lugg ihjel», og jeg regner med å se flere av de samme fjesene denne kvelden, sier Breivik.Han ser fram til et program, med lokale trubadurer på scenen.

— På programmet har vi Kjetil Grande som hovedartist, samt Asbjørn Ribe. I tillegg skal vi ha en overraskelse, i form av en artist, forfatter eller kunstner. Folk får vente og se hvem dette er, forteller en hemmelighetsfull Breivik.

Kjetil Grande er kjent som både artist og låtskriver. Han debuterte som soloartist med utgivelsen «Uppers, Downers, Screamers & Howlers» i 2007, og fikk for albumet en Spellemannspris i sjangerklassen Blues.