Kritikk biter ikke på det tidligere Spice Girls-medlemmet som er blitt motedesigner fordi hun ikke har noen ambisjon om å gjøre inntrykk på noen.– Jeg mangler ambisjon til å prøve og få alle til å like meg, sier hun.

Selv om hun ikke altså lar seg påvirke av kritikken som jevnlig kommer hennes vei, blir hun fortsatt nervøs før hun skal vise sine nye kreasjoner.

– Med mitt motemerke sørget jeg for at en mine drømmer gikk i oppfyllelse. Det er nesten som et barn for meg. Selv om dette allerede er min fjerde sesong så er jeg alltid veldig nervøs før og under visningene mine, sier hun til det tyske magasinet Vogue.

36 år gamle Victoria synes det er latterlig at hun er blitt ansett for å være uvennlig og sier at hun er utadvendt og elsker å snakke med nye mennesker – og det er hennes fotballspillende ektemann David glad for.

– Jeg liker virkelig å prate mye og jeg er alltid glad når jeg finner noen som er interessert i hva jeg har å si. David er ganske stille og reservert og jeg tror han alltid er nokså lettet over at jeg prater mye med andre folk i løpet av dagen, sier hun. (©NTB)